Contact:

Tel: 0785.139.359 TELEKOM

LUNI - VINERI: 9.00-16.00

e-mail: merceriatotal@yahoo.ro

COMANDA MINIMA 30 RON

Taxa unica de livrare 15,00 RON.

Comenzile cu valoare de sub 30 RON se pot plasa numai prin e-mail si trebuie sa contina nume, prenume, adresa, numar de telefon in caz contrar nu vor fi luate in considerare, livrarea se va face numai cu plata in cont.

Termenul de procesare si livrare a comenzii este de 1-5 zile lucratoare si se ia in consideratie din momentul confirmarii telefonice.

Merceriatotal.ro este un magazin virtual si nu are magazin de prezentare si desfacere, livrarea produselor se face exclusiv prin curier. 

COMANDA SE CONSIDERA  FINALIZATA NUMAI DUPA CONFIRMAREA TELEFONICA IN CAZ CONTRAR ACEASTA VA FI ANULATA !

Daca nu ati fost contactat/a telefonic in maxim 3 zile lucratoare pentru confirmarea comenzii, va rugam sa ne contactati dvs. deoarece este posibil ca aceasta sa nu fi fost corect plasata.

Comenzile ale caror date de livrare sunt incomplete sau gresite (ex: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa e-mail, etc.) precum si cele neconfirmate telefonic in maxim 2 zile (telefon inchis, telefonul apartine altei persoane etc.) nu vor fi luate in considerare si vor fi anulate automat.

Merceriatotal.ro isi rezerva dreptul de a cere plata in avans a comenzilor considerate suspecte.

Dacă după minim 2 încercări nu se reuşeşte livrarea coletului acesta va fi returnat catre merceriatotal.ro si nu se va face alta livrare catre aceasta adresa.

Neridicarea coletului va atrage dupa sine blocarea oricaror livrari ulterioare spre adresa dvs.

Pentru a putea comanda pe viitor plata se va realiza in avans, inclusiv cheltuielile de livrare a comenzii neridicate.

Va multumim pentru intelegere!

Depunem eforturi pentru actualizarea cat mai rapida a siteului dar exista posibilitatea ca unele produse sa nu fie disponibile in acest moment.

Pozele si culorile prezentate pe site pot diferi fata de produsele livrate, fara a le afecta utilitatea si functionalitatea (ex.unelte)!

Ne imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Fotografiile produselor sunt cu caracter informativ, de asta pot aparea diferente fata de realitate.

E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere.