Livrarea produselor se face numai in Romania prin intermediul unei firme de curierat agreate de catre merceriatotal.ro

Taxa de livrare este unica in valoare de 15 RON indiferent de locatie sau greutate si nu se percep taxe pentru kilometri suplimentari.

Nu se fac livrari sambata, duminica precum si in zilele de sarbatori legale.

Va rugam ca la sosirea curierului sa aveti suma fixa deoarece exista posibilitatea ca acesta sa nu detina suma necesara pentru rest.

Termenul de procesare si livrare a comenzii este de 1-5 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice.

Potrivit OUG nr 34/2014 returul de produse se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, fara invocarea vreunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

Costul returului sau inlocuirea produsului, va fi suportat de merceriatotal.ro doar in cazul in care produsul livrat este defect sau altul fata de cel comandat.

Returul de produse din motive ce nu tin de merceriatotal.ro se face la alegere prin Posta Romana sau curier pe cheltuiala clientului, 

fara ramburs, urmand ca merceriatotal.ro sa ramburseze valoarea coletului prin virament bancar in termen de 14 zile calendaristice

sau inlocuirea cu alte produse.

Va rugam sa ne instiintati modalitatea de returnare inainte de a pune coletul prin e-mail sau telefonic.

Merceriatotal.ro este dispusa sa asculte nevoile dumneavostra pentru o desfasurare cat mai buna a procesului de livrare cat si de retur.